Gör så här
Tina räkorna och skala dem. Blanda räkor, lök (spara eventuellt lite till garnering), majonnäs, chili och hälften av koriandern. Smaka av med salt och peppar.
Omeletterna
Vispa samman ägg och vatten. Salta och peppra. Hetta upp en plättlagg och häll cirka 1 tesked olja i varje rundel. Häll i omelettsmet. Stek tills ytterkanterna börjat stelna. Vänd omeletterna och stek någon minut till.
Tips
Självklart kan du använda en vanlig stekpanna och dela omeletten i tårtbitar!
8 portioner
- 1 kg frysta räkor
- 2 st hackade salladslökar
- 2 msk majonnäs
- 1 msk hackad, urkärnad, röd chili
- 1,5 dl hackad, färsk koriander
- 0,5 tsk salt
- svartpeppar
Omelettsmet:
- 5 ägg
- 2 msk vatten
- 8 tsk olja (1 tsk per omelett)