Finhacka 1 gul lök och 1 vitlöksklyfta. Skala och skär 300 g
morötter i cm-tjocka slantar. Tärna 1 gul paprika.
1
Fräs all lök och ca 500 g nötfärs i olja i en stekgryta. Tillsätt
grönsakerna.
2
Rör ner 2 msk paprikapulver, 1 msk torkad oregano, 1 tsk
spiskummin, 2 tsk honung och 1 tärning köttbuljong.
3
Häll på 1 förp passerade tomater och 2 dl vatten. Koka upp
och låt koka på medelvärme i ca 10 min.
4
Quesadillas: fördela 150 g skivad ost på 1/2 förp runda
tunnbröd. Lägg på resten av tunnbröden ovanpå osten. Stek
bröden på båda sidor i en torr stekpanna, ca 1 min per sida.
Skär bröden i trekanter.
5
Toppa tacogrytan med finhackade blad från 1/2 kruka persilja
och servera med quesadillas.