Botten
10 digestivekex
75 g smör
3/4 dl kokosflingor
Fyllning
400 g Philadelphiaost
1/2 dl socker
200 g vit choklad
3 gelatinblad
2 dl vispgrädde
150 g mango (fryst går bra)
2-3 passionsfrukter
Mixa kexen fint. Tillsätt smält smör och kokos och blanda till en smulig massa. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, ca 20-22 cm i diameter.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter.
Rör philadelphiaost och socker slätt. Hacka chokladen fint och smält den över ett vattenbad. Blanda ner philadelphiaostblandningen i chokladen, rör om med visp till en jämn smet. Lägg i ett gelatinblad i taget i den ljumma chokladblandning, rör om tills de har smält. Vispa grädden och rör ner den i smeten.
Skär mangon i cm stora kuber (eller häll i färdigtärnade direkt från den frysta påsen) och fördela dem i pajskalet. Täck med fyllningen och låt stå i kyl i ca 4 timmar.
Toppa med passionsfrukt vid servering.